01

Qingdao Yingzhicai bungkusan Co., Ltd.

Qingdao Yingzhicai Packaging Co., Ltd. lokasina di Kota Qingdao, Propinsi Shandong, diadegkeun dina 1996, ngawengku 9800 méter pasagi, ieu specializing dina ngahasilkeun kantong plastik packing, kantong spout, segel tilu sisi, aluminiumbags, kantong aluminium foil, stereo (diri. ngarojong) tas, kantong husus ngawangun, integral tina pilem niupan, percetakan, nyusun, ngahasilkeun kantong, jeung produk loba dipaké dina industri kayaning susu, inuman, kadaharan, condiment, kosmétik, produk cuci.

maca deui

02

03

  • Heated Instant Products Packaging Bag

    Dipanaskeun Instan Produk Kantong bungkusan

    Dina taun-taun ayeuna, tuangeun anu tos asak sareng lauk anu dirancang pikeun pemanasan gancang sareng tuang parantos ningkat dina pasaran.Kantong bungkusan produk ieu biasana butuh sipat panghalang anu saé, résistansi suhu rendah sareng résistansi suhu luhur.Konsumén tiasa milih kantong bungkusan komposit multi-lapisan, atanapi baki tahan suhu luhur kalayan pilem panutup, anu cocog pikeun jalma gancang panas sareng tuang.Urang tiasa nyayogikeun rupa-rupa ...
  • Welcome the USA client visit our factory

    Wilujeng sumping klien AS nganjang ka pabrik urang

    Hayu urang tingali naon ceuk klien ieu perjalanan endah ieu."Éta saé pisan nganjang ka Cina pertama kalina.Abdi bogoh kota, Qingdao.Geulis pisan.Jadwal kuring ka kota ieu nyaéta nganjang ka supplier kuring Paket Yingzhicai.Kuring keprok Qingdao Yingzhicai Paket pikeun hubungan bisnis kami geus diwangun jadi utamana dina aspék ngajaga kami kalawan tatakrama bisnis ditangtoskeun.Dina waktu anu singget kuring perhatikeun perusahaan anjeun henteu kompromi ...
  • Pajak Cukai Plastik anu diusulkeun bakal ngarugikeun perusahaan ...

    Naha pajeg cukai pikeun plastik parawan anu dianggo pikeun ngahasilkeun produk tunggal bakal ngahontal tujuan anu dinyatakeun pikeun ngadorong pasar pikeun sumber palastik daur ulang sareng ngirangan jumlah runtah plastik?Sugan ka extent kawates, tapi datang dina waragad considerable.Sénator Sheldon Whitehouse (D-RI), anu calik dina Komite Keuangan Sénat sareng Lingkungan sareng Pekerjaan Umum, parantos ngenalkeun undang-undang anu pamustunganana bakal maksakeun 20-cent-p ...
  • S Infrastruktur Bill Windfall Global bui...

    CRDC - Habitat pikeun Kamanusaan ti CRDC Global on Vimeo.Industri plastik ieu positioning sorangan - sarta dina sababaraha kasus ieu poised - earn pangsa tina $ 1 triliun bil infrastruktur disatujuan ku Sénat AS dina sora bipartisan on Sept. 7. RUU dimaksudkeun pikeun ngawangun deui jalan bangsa urang, sasak, sarta infrastruktur crumbling séjén, sarta ngabiayaan proyék iklim-tahan anyar ogé inisiatif broadband.Sedengkeun tagihanana kamungkinan bakal d...
  • Ngajalankeun kana kakurangan résin?Ieu Aya Fi...

    Panggantina sayogi sayogi, dumasar kana sipat bahan anu dipikahoyong sareng fungsi bagian anu réngsé.Gangguan ranté suplai henteu ngantepkeun bagian tina industri urang teu kacekel dina taun ka tukang.Sanaos aya cahaya di tungtung torowongan dina perang urang ngalawan COVID-19, katingalina yén karugian bakal diteruskeun pikeun sababaraha waktos.Dampakna ngan ningkat ku sumbatan Terusan Suez anyar sareng kakurangan wadah pengiriman barang.

04

kabéh produk

05