Tentang Kami

PROFIL PERUSAHAAN

Kami gaduh langkung ti 20 taun pangalaman dinangahasilkeun kantong bungkusan plastik

Qingdao Yingzhicai bungkusan Co.Ltd, ayana di Kota Qingdao, Propinsi Shandong, diadegkeun dina 1996, ngawengku 9800 méter pasagi, ieu specializing dina ngahasilkeun kantong plastik packing, kantong spout, segel tilu sisi, tas aluminium, tas aluminium foil, stereo (diri sorangan). -ngadukung) kantong, kantong ngawangun khusus, ngahijikeun sareng niupan pilem.percetakan, nyusun, ngahasilkeun kantong, jeung produk loba dipaké dina industri kayaning susu, inuman, kadaharan, condiment, kosmétik, produk cuci.

Kalayan sertipikat percetakan sareng sertipikat percetakan kode.

Perusahaan ngagaduhan sistem manajemén kualitas anu lengkep sareng saé

Lulus IsO9001-2008 sareng Sertifikasi Produksi Kasalametan Pangan QS

Palayanan

"Kualitas mangrupikeun kahirupan, Kauntungan diturunkeun tina manajemén"

Qingdao Yingzhicai Packaging Co.Ltd insists on kawijakan "Qulity nyaeta hirup, kauntungan diturunkeun tina manajemen", kalawan kajujuran anak, kakuatan jeung kualitas produk kacida muji ku konsumén di industri.

Kualitas alus teuing

Aya teknisi sareng staf Qs kalayan pangalaman anu beunghar, sanggup mastikeun produk kualitas luhur sareng ngitung sarat para nasabah ku cara ngadalikeun bahan, pariksa, prosés, produk réngsé sareng pangiriman.

Tim Téknis anu kuat

Perusahaan parantos ngadegkeun sistem layanan palanggan anu cekap sareng lengkep, sareng nyayogikeun jasa terpadu kalebet konsultasi téknis, modél produk, desain profésional sareng pituduh bungkusan.

Palayanan

Kabéh staffs pausahaan anu daék cooperate jeung konsumén imah jeung mancanagara kalayan sikep haneut tur ikhlas urang, cara layanan leuwih profésional sarta unggulan.

VISI PERUSAHAAN

Narékahan pikeun nyiptakeun palayanan anu langkung saé pikeun konsumén
Rincian nangtukeun kasuksésan atawa kagagalan
Pilihan nyieun mangsa nu bakal datang

+
Pangalaman Produksi
+
Nagara Ékspor Jeung Wewengkon
+
Bakat Pinunjul
Wewengkon Pabrik

Sertipikat kami

ulasan customer

1.By Mr.John Magel Jérman,A bisnis lila jeung Qingdao Yingzhicai Package.my tim dilongok pabrik maranéhanana neruskeun order.yes mah, maranehna pabrik professional.so nice ngobrol jeung them.Have dipigawé bisnis sababaraha kali ku ayeuna cukup senang mun salawasna nampi barang kualitasna alus sarta jasa nice.

2.By Mr.Abe Romana AS, Salaku warga Amérika ngalakonan usaha di Cina masalah kahiji anu kuring hariwang nya éta komunikasi salaku panghalang nu tiasa pisan frustrating kaayaan tim jualan geus sabalikna.

3.Ron Matt AS, Kantong kantong jeung mesin anjog kiwari, Sadaya Sigana alus tur nempatkeun kana layanan, Kantong kantong kasampak pohara alus, sarta Mesin ogé aya dina kaayaan hébat, Ngahargaan jasa professinal Anjeun.

4.By Ms, Julian Paterson Australia, Ieu bener bener hebat nganjang ka Cina munggaran waktu, Abdi bogoh kotana, Qingdao, Jadi beautiful.My jadwal ka kota ieu téh nganjang supplier abdi Yingzhicai Paket.