kantong dahareun orok

Katerangan pondok:

Kantong nangtung mangrupikeun anu ngajantenkeun produk nangtung dina rak atanapi méja bari ngeusian produk di jero, salaku salah sahiji supplier kantong nangtung anu pangsaéna di China, kami ngagaduhan pilihan kantong nangtung pikeun pilihan klien kami, salaku salah sahiji anu pangsaéna. Inovasi produk kantong bungkusan anu kaluar dina taun-taun ayeuna anu nyiptakeun seueur kemudahan dina industri bungkusan. Kantong dahareun orok sapertos dewa pikeun kolot anu sok sibuk.


Rincian produk

Tag produk

inpo produk

Barang Kantong dahareun orok

Bahan

PET/PE
OPP/PE
Pamakéan Cocog sareng tuangeun orok, sapertos puree Buah, témpél kéju, tuangeun pelengkap pikeun orok sareng murangkalih.némpelkeun jagong atawa naon
Wangun: sagala wangun bisa ngaropéa pikeun konsumén

Nyitak

Nyitak karya seni disadiakeun ku konsumén atawa dirancang ku désainer urang
Percetakan gravure, dugi ka 10 warna
Laminasi Laminate tanpa pangleyur
Sampel Sampel gratis sayogi, angkutan barang dibayar ku klien, disayogikeun ku 3-7 dinten
Port of loading Qingdao, Cina
pangmayaran 50% deposit ku TT, kasaimbangan 50% ku TT saméméh delvery

Kantong nangtung mangrupikeun anu ngajantenkeun produk nangtung dina rak atanapi méja bari ngeusian produk di jero, salaku salah sahiji supplier kantong nangtung anu pangsaéna di China, kami ngagaduhan pilihan kantong nangtung pikeun pilihan klien kami, salaku salah sahiji anu pangsaéna. Inovasi produk kantong bungkusan anu kaluar dina taun-taun ayeuna anu nyiptakeun seueur kemudahan dina industri bungkusan. Kantong dahareun orok sapertos dewa pikeun kolot anu sok sibuk.Kantong ngandung pureed anu merenah pikeun orok. Numutkeun ahli pediatrik, kantong dahareun langkung penting sabab gancang sareng mangrupakeun kombinasi sampurna kaséhatan.Ieu kusabab kantong dahareun ngagabungkeun bungbuahan, sayuran, sareng pangan protéin sakaligus janten bergizi.
Kantong Orok sareng Yogurt Spout Pouch mangrupikeun bungkusan tuangeun anu pangsaéna pikeun orok sareng murangkalih.Bungkusan henteu ngan beurat hampang sareng merenah, tapi ogé aman pikeun dianggo ku murangkalih.
Kantong spout nyaéta BPA bébas pikeun mastikeun kaamanan pangan.The spout pouch kalawan kinerja panghalang alus teuing bisa ngawétkeun gizi dahareun.
dahareun gampang squeezed kaluar;cap anti cuk bisa nyegah kids ti neureuy cap ku kacilakaan.

Aplikasi

kantong geus nyokot dunya dahareun orok ku badai.Aranjeunna merenah, steril sarta tout rupa-rupa rasa jeung kombinasi dahareun.Kantong gampang dianggo sareng masihan kalenturan ka kolot, nawiskeun nutrisi portabel anu cocog sareng gaya hirup anu sibuk ku seueur kulawarga ayeuna.

baby food pouch (6) baby food pouch (9) baby food pouch (1)
baby01
baby04
baby07
baby10
baby02
baby05
baby08
baby11
baby03
baby06
baby09
baby12

  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali