Taros Kami

Qingdao yingzhicai bungkusan Co., Ltd

Alamat

Sihou Industrial Park, Kacamatan Chengyang, Kota Qingdao, Cina

Surélék

Telepon

008615165200988

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami