kantong detergan

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

inpo produk

Kantong detergent pisan merenah pikeun dianggo.Kuantitas bahan anu dianggo pikeun kantong langkung seueur tibatan anu dianggo pikeun medium bungkusan biasa sapertos kotak sareng karton.Kantong tiasa disaluyukeun dumasar kana produk anu badé dicekel.Pikeun kéngingkeun ide anu langkung saé ngeunaan mangpaat ngagunakeun kantong deterjen sareng kantong bahan non-dahareun sanés, hayu urang ngartos kumaha cara ngadamelna.
Urang Ngadamel ngaropéa bahan bungkusan detergent bukti bocor sareng kantong bungkusan detergent.Gaya bungkusan tiasa rupa-rupa dumasar kana kabutuhan bungkusan anu dipikaresep.Bentuk kantong anu sayogi pikeun kantong deterjen nyaéta kantong nangtung, kantong handap datar, kantong spout, kantong bantal sareng seueur deui.Bahan bungkusan ngajaga bubuk detergent tina Uap, lebu sareng kokotor sareng ngajaga atributna langkung lami.Deterjen tiasa dibungkus dina bentuk Kantong Ngadeg, Kantong Seleting, Kantong Segel Tengah, Kantong Gusset Handap, Kantong Spout.

Aplikasi

Pouch detergan spouted tiasa dianggo pikeun sanitizer leungeun, Rentang produk kami kalebet sajumlah ageung kantong deterjen cuci sareng kantong bungkusan deterjen.

Kantong bungkusan detergent tiasa dipercaya sapertos pas pikeun unggal bentuk pembersih.Kantong deterjen henteu repot ngeunaan transportasi sareng neundeun barang-barang deterjen anu béda.Pasar pikeun bungkusan bubuk cuci parantos dikembangkeun dugi ka tingkat sapertos kitu, yén bukti tumpahan sareng struktur anu luar biasa suksés penting pikeun narik perhatian para nasabah anu bakal datang.Pasar ngeunaan bubuk cuci parantos ngalegaan jaman baheula sareng sagala rupa bubuk deterjen tiasa diaksés pikeun ngurus karep individu anu dikelompokeun.

Kantong bungkusan bubuk cuci ngabantosan pikeun ngabungkus bentuk deterjen sapertos sabun bar, deterjen bentuk bubuk, deterjen cair sareng seueur deui.Kantong deterjen mangrupikeun bentuk bungkusan deterjen anu paling terkenal sabab nangtung tanpa dijaga dina rak anu masihan tampilan anu paling tepat sareng ramah-pamaké.

Sababaraha perusahaan bungkusan bubuk cuci ngagunakeun lapisan metalized sareng alumunium foil kalayan bungkus deterjen anu tiasa gaduh pilihan pikeun manteng jangka waktu panggunaan realistis barang-barang.Kantong bungkusan bubuk cuci dirobih ku ngagunakeun strategi rotogravure panganyarna anu ngamungkinkeun nyitak warna anu béda.Kantong deterjen ieu janten alat pariwara anu suksés.Kantong detergent gaduh gleam, finish matte ngagurilap.Kantong bungkusan méré jaminan ka bubuk cuci ngalawan kalembaban, haseup, lebu, taneuh, bau, uap sareng cahaya ku cara nutup sareng ngabungkus bubuk dina Kantong Pembungkusan.

Aya rupa-rupa modifikasi sadia dina kantong detergent kayaning notches cimata, valves Degassing, slot Euro pikeun leuwih genah.Pausahaan ogé ngahasilkeun kantong detergén anu ramah lingkungan sabab biasana tiasa didaur ulang.Kantong bungkusan detergent nyaéta rak ramah sareng rohangan anu merenah.Éta ogé nyayogikeun panyebaran gratis ku sabab éta tahan bocor.Pouch detergent nyaéta fléksibel, awét ogé ongkos-éféktif.

detergant pouch (3) detergant pouch (2) detergant pouch (4)
1-46
1-32
1-34
1-213
0411_9
1-50
1-45
1-37
1-44

  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali