Kantong inuman énérgi

Katerangan pondok:

Kantong bentuk buah anu éndah
Kantong susu kedelai, kantong pikaresepeun, kantong dahareun budak, kantong kualitas luhur.


Rincian produk

Tag produk

inpo produk

Energy drink bag (1) Energy drink bag (2) Energy drink bag (3)

1.Standing up pocketable inuman énérgi pouch.
Kantong cider apel, kantong inuman énérgi, kantong jus buah, kantong madu.
Pilihan Bahan
2 Lapisan bahan laminated: pepet / LLDPE
3 Lapisan bahan laminated:
PET/VMPE/PE,PET/PET/LLDPE,PET/PA/LLDPE,PET/KPET/LLDPE
4 Lapisan bahan laminated: PET/AL/PA/LLDPE,PET/AL/PA/RCPP

Instruksi bahan

2singleimg

FAQ

01 Dupi anjeun pabrik?
Yakin, kami geus dina produksi kantong bungkusan pikeun 23 taun, urang attachgreat pentingna kontrol kualitas dina prosés produksi urang.

02 Naha urang kedah mayar biaya silinder cetak?
Pikeun kahiji kalina, urang kudu ngecas fee pikeun silinder print.Biaya ieu dumasar kana jumlah warna produk, mesin urang gaduh 8 warna percetakan, urang peryogi 8 silinder cetak paling seueur pikeun ngahasilkeun produk, sareng upami jumlah pesenan desain anu sami dina sataun ngahontal jumlah anu tangtu, kami bakal uih deui biaya ieu ka anjeun dina bentuk kantong.

03 Naha anjeun tiasa nyayogikeun desain?Naha urang kedah mayar biaya desain anjeun?
Kami ngagaduhan tim desain profésional anu nyayogikeun desain pikeun anjeun, salami anjeun masihan kami bahan anu relevan (sapertos sababaraha gambar) sareng konsép produk anu saluyu, desain kami gratis pikeun klien, upami klien énggal peryogi kami nyayogikeun desain anu saluyu, kami bakal ngumpulkeun jumlah leutik duit hareup pikeun desain, sarta kami bakal ngurangan tina total harga barang mun anjeun mesen

04 Naha kuring milih kantong bungkusan ti Yingzhicai?
1.We geus dina produksi kantong bungkusan pikeun 23 taun sarta bisa nyingkahan loba troubles perlu, urang éféktif bisa ngawas proses produksi jeung pangiriman on waktos.
2. Urang dipasang parabot ngurangan luyu jeung standar nasional, mastikeun kasalametan dina produksi jeung moal halt produksi (perlindungan lingkungan Cina urang ketat pisan)
Pabrik 3.Our dipasang generator surya, sarta moal reureuh pangiriman alatan kurangna listrik (panas téh puncak listrik china urang, sarta dina raraga ngajaga pamakéan listrik warga, bakal aya wates pakait pamakéan listrik pabrik)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali