kantong bentuk buah

Katerangan pondok:

Kantong bentuk buah anu éndah
Kantong susu kedelai, kantong pikaresepeun, kantong dahareun budak, kantong kualitas luhur.


Rincian produk

Tag produk

inpo produk

Kantong iteuk mangrupikeun kantong plastik internasional anu populer.Disebut oge Kantong ékspansi |Kantong plastik |Nangtung Kantong |Pra-ngawangun Kantong |Spout Kantong |Ngawangun Kantong |Botol Wangun Kantong |Buah Wangun Kantong |Kantong Wangun Buah |Rupa-rupa Wangun kantong |Sachet |Doypack.Éta mangrupikeun bentuk bungkusan énggal, modél rupa-rupa, pangukuran anu tiasa dipercaya, teguh segel, gampang dianggo, sareng bahan bungkusan béaya rendah, jsb.
Hal ieu loba dipaké dina produk susu kayaning Sari buah Alami |Inuman |Cairan |Inuman |Soft Inuman |Buah Jam |Candy |Jeli |És Pop |Madu, jsb.

Ngaran Produk Produsén plastik kualitas kantong bentuk buah pikeun kantong nangtung jus bangbang
Pamakéan Cairan: Jus buah, susu, yoghurt, inuman, inuman lemes, inuman énérgi, cai, madu, saos, saos tomat, minyak, cuka, ganti baju salad, sampo, conditioner bulu, detergent, cair sabun, kosmetik, Polandia, lem, jsb.
Padet: Kacangan, teh, kopi, buncis, bungbu, herbal, bako, gandum, sereal, snack, tipung, béas, gula, biskuit, chip, permen, buah, buah garing, kadaharan garing, kadaharan piaraan, siki, granules, confectionaries , jangjangan, daging, jsb.
Struktur bahan Dua Lapisan: PET + LDPE, PA + LDPE, PET + CPP, BOPP + LDEP ... jsb.
Tilu lapisan: PET + PA + LDPE, PET + VMPET + LDPE, PET + PET + PE, BOPP + AL + LDPE.
Opat lapisan: PET + AL + PA + LDPE, ... jsb.
Jenis Datar, nangtung-up, Zip-konci, spout, klep, Sisi gusset ... Numutkeun sarat customer urang.
Pagawéan Percetakan gravure
Warna Nepi ka 10 warna atanapi accroding kana pamundut customer urang.
Diménsi Panjang x lebar (+ handap / sisi gusset) & ketebalan Numutkeun sarat customer urang.
Fitur 1, Kaamanan, ramah-eco, sipat panghalang hign ngalawan oksigén, Uap, lampu jeung kabocoran, sealing kuat, Non-leakage
2, Alusna Uap-buktina, 100% kaséhatan.
3, panghalang Oksigén, alus pikeun ngajaga umur rak panjang
4, Nepi ka 10 warna percetakan gravure sangkan produk leuwih jelas tur pikaresepeun
5, dimensi customizable pikeun nyugemakeun requirments unggal customer urang
6, Rupa-rupa struktur bahan pikeun minuhan sarat fungsi umum jeung husus
7, sampel Free, harga kalapa, diskon kuantitas badag
MOQ Dumasar spésifikasi produk (struktur bahan, dimensi, jsb)
pangmayaran 50% deposit, T / T, Western Union atanapi Paypal, kasaimbangan dibayar saméméh kiriman
Sampel sababaraha sampel FREE sarupa pamundut anjeun bisa disadiakeun pikeun dipariksa, anjeun ngan perlu mayar angkutan barang
Bungkusan karton ékspor standar
Waktos pangiriman 15-25 poé gawé sanggeus desain dikonfirmasi
Kontak Erin Wangsales6(at)haoyupacking.comMob/ Whatsapp/ Skype/ Wechat: +8615165200988
fruit shape bag (3) fruit shape bag (8) fruit shape bag (2)
IMG_20170512_110300 3 4 51 9 0411_117 1201_1 IMG_20170512_110049

  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali