kantong yogurt barudak denok

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

inpo produk

Barang kantong Yogurt

Bahan

PET / VMPET / PE
PET/PE
Pamakéan Cocog jeung jus Yogurt, susu, inuman, yoghurt, jelly, janpan, tahu, cai, susu kedelai, és krim iteuk, gula, jsb
Wangun: sagala wangun bisa ngaropéa pikeun konsumén

Nyitak

Nyitak karya seni disadiakeun ku konsumén atawa dirancang ku désainer urang
Percetakan gravure, dugi ka 10 warna
Laminasi Laminate tanpa pangleyur
Sampel Sampel gratis sayogi, angkutan barang dibayar ku klien, disayogikeun ku 3-7 dinten
Port of loading Qingdao, Cina
pangmayaran 50% deposit ku TT, kasaimbangan 50% ku TT saméméh delvery

2. Kreasi resep DIY Yogurt Pouch ieu mangrupikeun cara anu saderhana sareng pikaresepeun pikeun ngadamel kantong protéin sorangan anu dipak ku budak anu pasti resep!
3. Kantong yoghurt ieu idéal pikeun tanggal ulin, kotak dahar beurang, jalan-jalan, dinten sakola, sareng seueur deui - sampurna pikeun ibu anu nuju nyocokeun budak leutikna.

Aplikasi

Yogurt Spout Pouch mangrupikeun bungkusan kadaharan anu pangsaéna pikeun orok sareng murangkalih.Bungkusan henteu ngan beurat hampang sareng merenah, tapi ogé aman pikeun dianggo ku murangkalih.
Kantong spout nyaéta BPA bébas pikeun mastikeun kaamanan pangan.The spout pouch kalawan kinerja panghalang alus teuing bisa ngawétkeun gizi dahareun.
dahareun gampang squeezed kaluar;cap anti cuk bisa nyegah kids ti neureuy cap ku kacilakaan.

Aliran kerja pikeun pra-produksi:
1. Nyadiakeun kami kalayan inpo wincik tentang pouch anjeun hoyong ngadamel, kawas Tujuan pamakéan, ukuran, karya seni, struktur jeung ketebalan, jsb Upami diperlukeun, urang bisa nyadiakeun bongbolongan alus tur profésional kami pikeun pilihan Anjeun ogé.
2. Urang bakal cutatan sasuai sanggeus urang meunang sagala informasi ngeunaan pouch nu.
3. Sakali harga dikonfirmasi ku silih sisi, urang bakal ngamimitian digawé dina ngolah karya seni (FYI: urang kudu ngolah karya seni kana versi doable pikeun percetakan gravure).
4. Nyetel standar warna.
5. Konfirmasi karya seni tur asup kontrak.
6. Pembeli kudu prepay silinder (biaya percetakan) jeung 40% pembayaran canggih tina ordo.
7. Urang bakal ngamimitian ngahasilkeun produk quanlity pikeun anjeun sanggeus lajeng.

lovely kids yogurt pouch (10) lovely kids yogurt pouch (7) lovely kids yogurt pouch (9)
1-32
1-35
1-34
1-32
1-37
1-36

  • saméméhna:
  • Teras: