Warta

  • Heated Instant Products Packaging Bag

    Dipanaskeun Instan Produk Kantong bungkusan

    Dina taun-taun ayeuna, tuangeun anu tos asak sareng lauk anu dirancang pikeun pemanasan gancang sareng tuang parantos ningkat dina pasaran.Kantong bungkusan produk ieu biasana butuh sipat panghalang anu saé, résistansi suhu rendah sareng résistansi suhu luhur.Konsumén tiasa milih komposit multi-lapisan ...
    Maca deui
  • Welcome the USA client visit our factory

    Wilujeng sumping klien AS nganjang ka pabrik urang

    Hayu urang tingali naon ceuk klien ieu perjalanan endah ieu."Éta saé pisan nganjang ka Cina pertama kalina.Abdi bogoh kota, Qingdao.Geulis pisan.Jadwal kuring ka kota ieu nyaéta nganjang ka supplier kuring Paket Yingzhicai.Kuring keprok Qingdao Yingzhicai Paket pikeun hubungan bisnis kami ...
    Maca deui
  • Usulan Pajak Cukai Plastik Bakal Nganyenyeri Konsumén Tanpa Dasar Ngurangan Runtah Plastik

    Naha pajeg cukai pikeun plastik parawan anu dianggo pikeun ngahasilkeun produk tunggal bakal ngahontal tujuan anu dinyatakeun pikeun ngadorong pasar pikeun sumber palastik daur ulang sareng ngirangan jumlah runtah plastik?Sugan ka extent kawates, tapi datang dina waragad considerable.Sénator Sheldon Whitehouse (...
    Maca deui
  • S Infrastruktur Bill Windfall Prakarsa wangunan sareng konstruksi global nunjukkeun kumaha plastik tiasa janten bagian tina solusi kelestarian.

    CRDC - Habitat pikeun Kamanusaan ti CRDC Global on Vimeo.Industri plastik ieu positioning sorangan - sarta dina sababaraha kasus ieu poised - earn pangsa tina $ 1 triliun tagihan infrastruktur disatujuan ku Sénat AS dina sora bipartisan on Sept. 7. RUU dimaksudkeun pikeun ngawangun deui jalan bangsa urang, .. .
    Maca deui
  • Ngajalankeun kana kakurangan résin?Ieu Lima Alternatif Plastik anu Pertimbangkeun Nalika Ngarancang Produk

    Panggantina sayogi sayogi, dumasar kana sipat bahan anu dipikahoyong sareng fungsi bagian anu réngsé.Gangguan ranté suplai henteu ngantepkeun bagian tina industri urang teu kacekel dina taun ka tukang.Nalika aya cahaya di tungtung torowongan dina perang urang ngalawan COVID-19, katingalina ...
    Maca deui
  • The 104th China Food & Drink Fair

    Pameran Pangan & Inuman Cina ka-104

    7 -9 April 2021, urang hadir dina 104 Cina dahareun jeung inuman Fair di kota Chengdu.Papanggih loba pausahaan cooperated sarta boga éféktif alus salila fair.this adil nyaeta 3day, kolega parusahaan kami anjog di pameran dina ...
    Maca deui
  • Opening ceremony

    Upacara bubuka

    19 Pebruari 2021, perusahaan ngayakeun upacara pembukaan saatos liburan CNY.Kabéh pagawé nyieun poto di pabrik, tuluy indit ka réstoran pikeun ngagungkeun.Dina waktu nu sarua, dileler pagawe beredar salila 2020 taun.Léngkah anu paling penting nyaéta bos gaduh spee ...
    Maca deui
  • Spring outing

    Spring outing

    Dina musim semi 2020, perusahaan ngayakeun outing musim semi pikeun karyawan.Tujuan spring outing ieu nyaéta pikeun ngaronjatkeun kabagjaan pagawé sarta ngaronjatkeun sumanget pagawé.Tujuan perusahaan urang nyaéta Unity, milarian bebeneran, inovasi.Tujuan tina ...
    Maca deui