Dipanaskeun Instan Produk Kantong bungkusan

5bf1bc0c

Dina taun-taun ayeuna, tuangeun anu tos asak sareng lauk anu dirancang pikeun pemanasan gancang sareng tuang parantos ningkat dina pasaran.Kantong bungkusan produk ieu biasana butuh sipat panghalang anu saé, résistansi suhu rendah sareng résistansi suhu luhur.Konsumén tiasa milih kantong bungkusan komposit multi-lapisan, atanapi baki tahan suhu luhur kalayan pilem panutup, anu cocog pikeun jalma gancang panas sareng tuang.
Urang bisa nyadiakeun struktur bahan béda nurutkeun sarat customer, nu cocog pikeun seuseuh microwave, seuseuh uap, seuseuh, ngagolakkeun jeung bentuk pemanasan séjén pikeun minuhan sarat kaamanan, genah, speed na hemat ongkos.
Bahan kantong bungkusan biasa pikeun produk instan dipanaskeun:
Kantong gelombang mikro: PET / Nilon / RCPP (port knalpot khusus pikeun gelombang mikro)
Kantong pindang: PET/Nilon/RPE (-18°C nepi ka 120°C)
Steaming Kantong: PET/Nilon/RCPP (-18°C nepi ka 135°C)
Kantong Oven: Khusus PET atanapi Film Nilon (nepi ka 180 ° C)
Baki Oven: Baki CPET + pilem tutup (nepi ka 180°C)

6fc6f1e7


waktos pos: Apr-27-2022