S Infrastruktur Bill Windfall Prakarsa wangunan sareng konstruksi global nunjukkeun kumaha plastik tiasa janten bagian tina solusi kelestarian.

CRDC - Habitat pikeun Kamanusaan ti CRDC Global on Vimeo.

Industri plastik ieu positioning sorangan - sarta dina sababaraha kasus ieu poised - earn pangsa tina $ 1 triliun bil infrastruktur disatujuan ku Sénat AS dina sora bipartisan on Sept. 7. RUU dimaksudkeun pikeun ngawangun deui jalan bangsa urang, sasak, sarta infrastruktur crumbling séjén, sarta ngabiayaan proyék iklim-tahan anyar ogé inisiatif broadband.

Sanaos tagihanana sigana bakal ditunda nalika disayogikeun ka DPR pikeun persetujuan, dimana diperkirakeun nampi oposisi ti sababaraha Demokrat anu nganggap tagihanana henteu cekap ékspansi, éta masih bakal nawiskeun kasempetan pikeun sababaraha pabrik plastik dina transportasi sareng infrastruktur. séktor.

Asosiasi Industri Plastics mangrupakeun kipas tina tagihan bipartisan, "anu ngawengku dibekelan konci pikeun ngaronjatkeun manajemen runtah sarta ngaganti sepuh pipa kalungguhan jeung pipa plastik," ceuk Présidén jeung CEO Tony Radoszewski."Ketentuan ngokolakeun runtah bakal ningkatkeun infrastruktur daur ulang bangsa urang ogé partisipasi konsumen.Panerapan nyadiakeun pangrojong waragad pikeun program hibah infrastruktur daur ulang dijieun ku Save Our Seas 2.0 Act, anu ditandatanganan kana hukum taun ka tukang.RUU éta ogé kalebet basa tina UU RECYCLE, anu nyéépkeun dana pikeun ningkatkeun pendidikan konsumen sareng partisipasi dina sistem daur ulang.

Sababaraha éntitas global nembé ngumumkeun inisiatif sustainable anyar anu gaduh hubungan anu caket sareng séktor wangunan sareng konstruksi sareng infrastruktur.

Dampak "beton" dina plastik sareng konstruksi
Alliance to End Plastic Waste, organisasi nirlaba global, sareng Center for Regenerative Design and Collaboration (CRDC), perusahaan anu berbasis di Afrika Kidul diadegkeun dina 1997, ngumumkeun 14 Séptémber kerjasama pikeun skala sistem pikeun ngarobah hard drive. -to-ngadaur mulangkeunana runtah plastik jadi aditif beton dipaké dina wangunan jeung aplikasi konstruksi.CRDC bakal ngamekarkeun pabrik produksi 14.000-kuadrat di York, Pa, pikeun ngaronjatkeun kapasitas na.Pausahaan ogé bakal ningkatkeun pabrik produksi anu aya di Kosta Rika ka kapasitas komérsial skala pinuh 90 ton per dinten nalika beroperasi pinuh ku pertengahan 2022.(Video di luhur nunjukkeun proyék perumahan lestari Valle Azul di Kosta Rika, kolaborasi antara CRDC, Habitat for Humanity, Dow, sareng organisasi lokal.)


waktos pos: Sep-23-2021