Wilujeng sumping klien AS nganjang ka pabrik urang

Hayu urang tingali naon ceuk klien ieu perjalanan endah ieu.

"Éta saé pisan nganjang ka Cina pertama kalina.Abdi bogoh kota, Qingdao.Geulis pisan.Jadwal kuring ka kota ieu nyaéta nganjang ka supplier kuring Paket Yingzhicai.Kuring keprok Qingdao Yingzhicai Paket pikeun hubungan bisnis kami geus diwangun jadi utamana dina aspék ngajaga kami kalawan tatakrama bisnis ditangtoskeun.Sakedap, kuring perhatikeun perusahaan anjeun henteu kompromi dina kualitas sareng pangiriman.Abdi kedah nyarioskeun ka anjeun ... bangga éta.Kuring bakal salawasna nyarankeun sarta muji Qingdao Yingzhicai Package Co., Ltd pikeun produk nice nice, waktos pangiriman ajakan sarta nyugemakeun sanggeus rojongan jualan.Éta saé ngalakukeun bisnis sareng perusahaan ieu. ”

6 7 8


waktos pos: Apr-15-2022