kantong dahareun piaraan

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

inpo produk

Ngaran Dibobodokantong keur dahareun ucing / dahareun piaraan
Kapasitas maksimum 30 g-2 kg
Aplikasi Kadaharan anjing, kadaharan ucing, kadaharan piaraan naon waé
Jenis kantong Kantong dahareun piaraan spouted / seleting kantong dahareun piaraan
Sertipikat ISO 9001;ISO 14001, BRC-PACKAGING.
Struktur jeung bahan PET/PE;PET/NY/PE;PET/AL/NY/PE;PET/MPET/PE
Asesoris Kantong anu disemprot
Nyitak Maksimum 10kelir.
Prosés percetakan Percetakan gravure
Kapasitas produksi 50.000 PCS per poé
palabuhan standar pengiriman barang Qingdao, Cina

kantong 1.spouted mangrupakeun skéma bungkusan dewasa dina bungkusan dahareun ucing atawa anjing, nu pikaresepeun duanana dina harga na di kualitas.Kaseueuran bungkusan dahareun ucing di pasar nganggo kantong segel quad, sareng, Percetakan anu akurat tiasa masihan penampilan visual anu hadé pikeun produk anjeun.

2.The retort pouch bisa asak dina 130 ° C pikeun 30 menit, nu pinuh meets kaayaan sterilization UHT, mastikeun kasalametan jeung kabersihan tina kuah dahareun piaraan jero kantong.

Harta panghalang luhur pouch retort bisa mastikeun kaayaan gudang hygienic pikeun kuah dahareun piaraan sanggeus sterilization, eusi jero pouch nu bisa remian kualitas alus tur teu gampang kapangaruhan ku lingkungan éksternal.

Kapasitas 8-sisi segel pouch datar pisan leutik, éta cocog pikeun nyieun rupa kuah dahareun piaraan insmall packages.very fasion.

Aplikasi

Kantong dahareun piaraan urang, nganggo bahan bungkusan anu lestari sareng ramah lingkungan, parantos janten produk konci pikeun seueur merek ayeuna.
Karakteristik kantong retort cocog pisan pikeun ngadamel kantong dahareun piaraan baseuh, sabab sering kadaharan ucing baseuh sapertos kitu kedah disterilisasi ku masak.
Kalayan fitur nangtung anu saé, kantong retort kami tiasa ditampilkeun saé dina rak.
Biasana kapasitas kantong retort nangtung kami henteu ageung, tapi aranjeunna gampang ditampilkeun di tempat anu teu aya kait atanapi alat bantu anu sanés.

pet food pouch (12) pet food pouch (13) pet food pouch (14)
0411_9
1-213
1-50
1-218
1-53
1-45
1-32
1-36
1-35

  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali