kantong jus bentukna husus

Katerangan pondok:

Kantong bentuk khusus, kantong nginum budak, kantong bentuk hileud, kantong bentuk pedang / kantong bentuk sato.

Kualitas Tinggi Kantong Plastik Bentuk Husus sareng bungkusan inuman

kantong 1.This euweuh leakage tur euweuh pegatna
2.Desins téh ti klien
3.Accept urutan ngaropéa


Rincian produk

Tag produk

Pikeun rujukan anjeun

PET/PE Bisa dipaké pikeun cai, jus, inuman
NY/PE NY / PE Umumna uesd pikeun kantong vakum
PET/NY/PE bisa dipaké pikeun kantong timer supporting kantong tilu diménsi.kantong tina requiremengts tekanan tinggi
PET / AL / PE Umumna dipaké pikeun kantong dahareun .light produk rélatif tinggi pikeun menta halangan kantong.
PET / VMPET / PE Hindarkeun pangaruh cahaya anu umumna dianggo pikeun produk biasa, produk éléktronik, produk kimia.
PET/AL/NY/PE Jenis bahan struktur ieu dianggap salaku anu pangsaéna anu tiasa ditawarkeun
sipat masking alus teuing jeung sipat panghalang tinggi.

Di luhur nyaéta struktur produk anu paling sering dianggo. Upami kantong gaduh sarat sanésna tiasa dumasar kana sipat bahan tina kombinasi diri.

Ukuran struktur ngaropéa sareng desain percetakan disambut.

Naha milih QINGDAO YINGZHICA PACKAGING CO.,LTD?
1. Leuwih 24 taun pangalaman.
2. kualitas alus tur konsisten.
3. harga kalapa.
4. kapasitas produksi badag.
5. Dina waktos pangiriman.
6. Nanganan kalawan pengiriman barang professionally.

FAQ

1. Dupi anjeun produsén?
A: Leres, kami mangrupikeun pabrik anu khusus dina ngadamel jinis kantong salami 24 taun.

2. Dupi anjeun tiasa ngirim kuring sadaya katalog sareng daptar harga?
A: Kusabab urang gaduh langkung ti ratusan produk, éta sesah teuing pikeun urang ngirim anjeun sadaya katalog sareng daptar harga pikeun anjeun.Punten wartosan kami barang-barang, ngeunaan ukuran, ketebalan, jumlah logo percetakan, kuantitas sareng bungkusan anu anjeun pikahoyong, ku kituna kami tiasa masihan anjeun kutipan pikeun anjeun.

3. Dupi anjeun ngirim kuring sababaraha sampel?
A.Yes, urang bakal bungah pikeun ngirim anjeun sababaraha sampel alus geuwat ku kituna anjeun bisa pariksa deui kualitas urang.Tapi biaya pangiriman sampel kudu dibayar di sisi Anjeun.

4. Naha anjeun tiasa ngadamel desain sareng logo urang nyalira?
A: Leres, urang tiasa.Mangga tunjukkeun desain sareng logo anjeun ka kami heula.

special shape juice pouch (13) special shape juice pouch (10) special shape juice pouch (12) special shape juice pouch (2) special shape juice pouch (11) special shape juice pouch (1)

  • saméméhna:
  • Teras: