tas nangtung

Katerangan pondok:

Jus kantong éndah.
Sesuaikeun kantong volume, kantong warni, kantong inuman, kantong bentuk khusus.Kantong Bangbang.
Cina Pabrik Jus Inuman diri nangtung Pouch bungkusan Kantong

Bahan:
PE / OPP / nyitak
PE / PET / nyitak


Rincian produk

Tag produk

inpo produk

Bahan waterproof, ramah lingkungan
Cocog jeung sari buah, susu, inuman, yogurt, jelly, tahu janpan, cai, susu kedele,
sugar.etc...Customized struktur, ukuran, gaya, jeung desain dicitak wilujeng sumping
Nyitak karya seni: Klién nyadiakeun atawa dirancang ku kami
Percetakan: rotogravure ka 10 kelir, desain pikaresepeun
Harga: nurutkeun bahan anu béda, ukuran, percetakan, sareng kuantitas kantong,
kualitas luhur jeung harga kalapa.Nyitak kantong jus bentuk jeruk 125ml
Periode suplai: sapanjang taun

FAQ

1. naha produk Anjeun MOQ jadi tinggi?
Kusabab bahan urang bakal wasted sababaraha dina kamajuan print, sanyawa jeung panas sealing, anu wasted mungguh panjang ngeunaan bag.We kudu nyiapkeun bahan leuwih ti kuantitas nu peryogi.Fee ngeunaan karya mesin sareng gaji pagawe ogé peryogi.

2.What do I kudu nawarkeun pikeun anjeun dina raraga neangan cutatan nu?
Urang kedah terang bentuk sareng volume kantong bungkusan plastik.

3, Naha kuring kudu mayar fee silinder?
Kantong bungkusan plastik nyaéta percetakan Gravure, anu peryogi silinder desain, Upami pesenan anjeun langkung ti 40000USD, kami bakal ngabalikeun anjeun biaya silinder.

4.What is the time pangiriman?
Ngeunaan 12 ---- 15 poé.

5.What bahan teu kantong kuring merlukeun?
Urang peryogi kauninga naon kantong anjeun bakal ngamuat sarta requirement.For husus Anjeun, bahan kantong bungkusan plastik jus PET / pe.

6. Afer jasa
Urang bakal baranahan kantong lamun kualitas mucunghul masalah.

7.Naha harga anjeun leuwih luhur ti batur?
Bahan kami bahan baku.
Kami proudce tas leuwih dua puluh taun, sistem manajemen kualitas urang téh ilmiah tur lumrah.
Téknologi tinta citak nyaéta kualitas luhur.
Harga kami henteu langkung luhur dibandingkeun sareng kantong anu sami.

8. Sabaraha sampelna?
The kantong haratis tapi anjeun kudu ngecas wxpress nyaeta USD100.We bakal balik fee sampel sanggeus comfirming urutan badag.

Standing up bag (9) Standing up bag (5) Standing up bag (6)
1-119
8
20190124102947 (3)
1-122
20190124102947 (1)
h4
1-121
9
20190124102947 (2)

  • saméméhna:
  • Teras: